Päädyttyäsi yhtä tai toista reittiä sivustollemme, sinulla on varmasti paljon kysyttävää. Siksi halusimmekin koota tämän osion, johon olemme keränneet lisätietoa meistä sekä usein kysyttyjä kysymyksiä (FAQ) blogistamme. Uskomme, että vastaamalla meiltä kaikkein useiten kysyttyihin kysymyksiin takaamme sen, että lukijalla on sivustollamme mahdollisimman mukava olla. Muista, että meihin saa aina ottaa myös yhteyttä, mikäli tuntuu, ettei vastausta kysymykseesi tältäkään sivulta löydy tai mikäli haluaisit johonkin kohtaan hieman täsmennystä. Autamme aina mielellämme löytämään vastauksia kysymyksiisi ja tarvittaessa täydennämme uusia kysymyksiä myös tähän osioon mikäli näyttää siltä, että monella on mielessään sama kysymys. Nyt seuraa kuitenkin jo aikaisemmin lupaamamme usein kysyttyjä kysymyksiä -osio.

FAQ – usein kysyttyjä kysymyksiä

  • kysymys: Mikä on tämän sivuston tarkoitus?

vastaus: Sivustomme tarkoitus on juhlistaa median monimuotoisuutta ja jakaa siitä tietoa ihmisille. Huomasimme, ettei ole ollenkaan itsestäänselvyys, että ihmiset tänä päivänä tietävät, mitä media oikein tarkoittaa. Siksi halusimmekin luoda sivuston, joka vetää kerralla mutkat suoraksi. Päätimme perustaa Lehdentekijät-sivuston, joka kokoaa yhteen mediasta ja markkinoinnista kertovia artikkeleita ja josta voidaan ammentaa tietoa muun muassa opetus- ja oppimistarkoitukseen. Motiivinamme on siis sivistää ja opettaa sekä jakaa median ilosanomaa aivan kaikille.

  • kysymys: Kuka tätä sivustoa ylläpitää?

vastaus: Sivustomme ylläpitäjinä toimivat useat media- ja markkinointialan ammattilaiset eri toimenkuvista ja tehtävistä. Kokoamalla laajan tiimin eri toimenkuvissa toimivia ja eri tehtäviä suorittavia ammattilaisia olemme taanneet sen, että olemme saaneet sivustollemme mahdollisimman paljon tietoa mahdollisimman monesta eri näkökulmasta. Olemme aina valmiina auttamaan ja vastamaan media-aiheisiin kysymyksiisi, joten mikäli tarvitset apua tai neuvontaa media- tai markkinointikysymyksissä, voit aina ottaa meihin rohkeasti yhteyttä ja palaamme asiaan niin nopeasti kuin pystymme.